Menu Premium

Square Enix annuleert alle Hitman pre-orders op PlayStation 4

Mark Bischoff 14/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week kwam al het nieuws naar buiten dat de pre-order pagina van Hitman uit de PlayStation Store verdwenen was. Nu is ook bekend geworden dat Square Enix alle digitale pre-orders van de game voor de PlayStation 4 heeft geannuleerd.

Iedereen die de game via de PlayStation Store had gepreorderd, kreeg gisteren een bericht dat er iets veranderd is aan de samenstelling van het product en dat alle pre-orders geannuleerd zijn. Tevens werd er in het bericht vermeld dat de game later wel in een herziene versie opnieuw te pre-orderen zal zijn in de PlayStation Store.

Via Twitter reageerde de Community Manager van Hitman dat er geen reden tot paniek is, en dat de game nog altijd zal uitkomen op 11 maart. De reden van het annuleren van alle pre-orders is dat het team van Hitman nog het één en ander wil aanpassen. Als het goed is, zal de game dus binnen een paar dagen opnieuw te pre-orderen zijn.

Had jij de game al gepreorderd of ga je dat na de annulering van Square Enix alsnog doen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: DualShockers

Square Enix annuleert alle Hitman pre-orders op PlayStation 4

Square Enix annuleert alle Hitman pre-orders op PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch