Menu Premium

Speciale Xbox 360 controller voor Tomb Raider

Gamekings Redactie 11/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van onze rondborstige vriendin zullen verblijd zijn dat ze nu in ieder geval iets van de game in hun eigen handen kunnen houden, want er wordt een speciale Xbox 360 controller voor Tomb Raider uitgebracht.

De controller is zo gemaakt dat hij eruit ziet alsof hij uit Lara’s eigen rugzak komt. Speciaal bewerkt met lasers om er versleten uit te zien en zo rood als het bloed dat je meer dan genoeg zult zien vloeien in de game. De handafdrukken en het verband op de uiteindes en Lara’s vertrouwde pickaxe als logo zijn ook leuke “touches”. Ook komt er een exclusief multiplayer character bij: “The Scavenger Archer”.

Voor de mensen die de game niet hebben gevolgd: De nieuwe Tomb Raider zal zich wat verwijderen van de roots met een jonge en onervaren Lara Croft als hoofdrol. Haar schip is gestrand op een onbekend eiland in de “Dragons Triangle”, een groep eilanden op 100 km ten zuiden van Tokyo dat als gevarenzone staat op de Japanse mappen.

Op het eiland bevinden zich bendes van piraten en het is aan Lara om haar vrienden te redden en de avonturier te worden waar wij zo dol op zijn. Ook weten we sinds kort dat er een multiplayer modus bij zal komen die door een apart team wordt ontwikkeld.

De controller zal tegelijkertijd met de game uitkomen op 5 Maart en zal een prijskaartje hebben van ongeveer 50 euro. Voor mij is het een no-buy want ik ga de game toch spelen op de PC, maar wat denk jij? Ga je hem halen of ligt je oude vertrouwde controller al lekker genoeg in de hand?

Speciale Xbox 360 controller voor Tomb Raider

Speciale Xbox 360 controller voor Tomb Raider

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch