Menu Premium

Sony toont de Far Cry 4 co-op in hun E3 persconferentie

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Normaal gesproken ga ik niet persoonlijk in op mijn eigen meningen over games in deze nieuwssectie, maar verklaar de schrijver in kwestie voor gek of niet: ik vond Far Cry 3 één van de beste games van de vorige generatie. Vol bewondering keek ik net dan ook naar een stuk uit de PlayStation persconferentie, waar Far Cry 4 werd getoond. Er werd overigens niet zomaar iets getoond, want Sony toont de Far Cry 4 co-op in hun E3 persconferentie.

De co-op zag er erg strak uit tijdens de persconferentie, alhoewel in de praktijk natuurlijk nog met blijken hoe dit wordt uitgewerkt. Zeer opvallend is wel wat voor een exclusieve feature Sony heeft weten te strikken bij Ubisoft: de game is co-op speelbaar met iemand die de game niet heeft. Dit betekent dat jij, alleen op een PlayStation 3 of PlayStation 4, een vriend kunt uitnodigen om je te helpen in deze game, zonder dat diegene een exemplaar van Far Cry 4 in zijn of haar bezit heeft. Tot in hoeverre diegene toegang heeft tot de game, valt voorlopig nog te bezien. Het concept erachter is in ieder geval kostenbesparend te noemen.

Ongetwijfeld gaan we erg veel Far Cry 4 zien in de komende tijd, want we hoeven eigenlijk niet meer zolang te wachten op de first-person shooter van Ubisoft. De game is namelijk al vanaf 20 november beschikbaar voor de PlayStation 3 en PlayStation 4, maar ook voor de Xbox One, Xbox 360 en PC. Erg lang duurt dat dus niet eens meer.

Sony toont de Far Cry 4 co-op in hun E3 persconferentie

Sony toont de Far Cry 4 co-op in hun E3 persconferentie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch