Menu Premium

Sony bevestigt de The Last of Us Remastered PlayStation 4 bundel

Karen Koch 27/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de grootste titels voor de PlayStation 3 van vorig jaar was toch wel The Last of Us. De populariteit hiervan was zelfs zo groot dat er ook een remastered editie van is aangekondigd voor de PlayStation 4. Vandaag staat ons nog een verrassing te wachten, want Sony bevestigt de The Last of Us Remastered PlayStation 4 bundel voor Europa.

De game kwam vorig jaar juni uit op de PlayStation 3 en werd ontvangen met lovende kritieken. Vooral het verhaal, de geluidsomgevingen en de graphics hadden grote indruk gemaakt op het publiek. Gamers en critici waren sterk onder de indruk van het narratief en de game heeft dan ook meerdere Game of the Year Awards binnen weten te slepen. De game volgt het verhaal van Joel en Ellie, en hoe zij zich weten te redden in een wereld die compleet is verwoest door het uitbreken van het Cordyceps-virus. In deze post-apocalyptische wereld komen allerlei soorten vijanden voorbij. Zo kom je bijvoorbeeld tegenover zowel de Cordyceps-mutanten als andere mensen te staan. Daarnaast bevat de game ook een multiplayer-modus, waarin je tegen anderen kan spelen in drie verschillende gamemodi.

Gezien het succes van The Last of Us was het geen grote verrassing dat Sony in april dit jaar aankondigde dat er een opgepoetste editie van The Last of Us zou uitkomen. Deze Remaster krijgt onder andere een verbeterd beeld, nu met 60fps en op 1080p. Ook krijgen eigenaren van de Remastered-editie van The Last of Us bonussen als in-cinematic director commentaar en toegang tot de DLC, zoals de uitbreiding van de singleplayer-campaign.

De The Last of Us Remastered PlayStation 4 bundel zal een PlayStation 4 en één DualShock 4 controller bevatten. Daarnaast zit er natuurlijk ook de game The Last of Us Remastered in. Deze bundel zal in Europa naar alle waarschijnlijkheid tegelijkertijd uitkomen met de losse game, op 29 juli dus.

Sony bevestigt de The Last of Us Remastered PlayStation 4 bundel

Sony bevestigt de The Last of Us Remastered PlayStation 4 bundel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch