Menu Premium

Meld je aan als Beta tester voor de nieuwe grote PS4 firmware update

Sebastiaan Brassinga 15/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony werkt hard aan de volgende grote software update van de PlayStation 4. Het bedrijf accepteert vanaf heden inschrijvingen van gamers die de nieuwe software graag willen testen. Het gaat hier om versie 5.5, die vermoedelijk nog wel een tijdje in ontwikkeling zal zijn. De Beta PS4 version 5.5, is waarschijnlijk vanaf februari beschikbaar.

Beta PS4 version 5.5 vanaf februari beschikbaar

De meeste recente update (v5.0) dateert van begin oktober. Sony blijft bezig met het optimaliseren van de PS4-firmware en de volgende grote update lijkt dus alweer voor de deur te staan. Het Japanse bedrijf wil nog weinig kwijt over veranderingen die we kunnen verwachten. Maar voor PS4-eigenaren uit Europa, Noord-Amerika en Japan is het vanaf begin februari mogelijk de beta te testen.

Wanneer je ervoor kiest de PS4 version 5.5 te downloaden, is het ook mogelijk automatisch deel te nemen aan beta tests in de toekomst. Op deze manier is het dan voortaan niet meer noodzakelijk je vooraf aan te melden. Wanneer je dit doet, word je beloond met een exclusieve PlayStation Network-avatar, hieronder afgebeeld.

Schrijf je hier in voor de PS4 Beta firmware!

Gaan jullie deelnemen aan de beta PS4 version 5.5? Laat je horen in de comments!Sony PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch