Menu Premium
Loading...

Sniper Elite 3 Launch Trailer

Karen Koch 26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de Sniper Elite serie zitten natuurlijk al geduldig te wachten op het nieuwste deel van de serie, Sniper Elite 3, ook wel bekend als Sniper Elite 3: Afrika. Hoewel de game nog niet beschikbaar is, is vandaag wel de Sniper Elite 3 Launch Trailer online gegaan. Hierin krijgen we alvast een voorproefje van wat ons te wachten staat wanneer de game op 27 juni uitkomt in Europa.

Sniper Elite 3 zal een vervolg zijn op de twee eerdere delen uit de serie, Sniper Elite en Sniper Elite V2. Het derde deel van de serie valt onder dezelfde categorie als zijn voorgangers, want deze is een tactische shooter waarbij planning en precisie een groot deel van de gameplay uitmaken. In de game neem je de rol aan van Karl Fairburne, een elite sniper tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sniper Elite 3 zal plaatsvinden op Noord-Afrikaanse gronden, een sterke verandering ten opzichte van de West-Europese setting van de eerste twee delen.

In de trailer horen we hoe Karl Fairburne een plan maakt om een vijandige militaire officier uit te schakelen. Dit wordt gecombineerd met beelden van hoe hij deze stappen uitvoert. Na deze initiële introductie van Fairburne en zijn methodes wordt in een aantal steekwoorden samengevat waar de game om draait. Observeren, plannen, executeren, aanpassen. Zoals we gewend zijn van tactische shooters is het dus de bedoeling dat je je vijanden en hun patronen observeert om zo het beste plan van aanpak op te stellen.

In Europa komt Sniper Elite 3 op 27 juni al uit voor PlayStation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Ook is er meteen op de eerste dag een patch beschikbaar voor alle platforms, die volgens ontwikkelaar Rebellion dient om retail-kopiën en digitale downloads te synchroniseren. Voor de Xbox One zal deze patch zo’n 10GB groot zijn, voor andere systemen is deze volgens de ontwikkelaar wat kleiner.

Sniper Elite 3 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch