Menu Premium
Loading...

[Trailer] Should Shoot vanaf vandaag beschikbaar in App Store

Karim Shehata 29/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft Should Shoot in het afgelopen Gamekings-seizoen ongeveer naar alle locaties meegenomen waar hij heen ging. Schaamteloos maakte hij reclame in kroegjes, op straat en zelfs op de E3 en dit leverde hilarische situaties op met zowel vreemden als andere Gamekings-presentatoren. Vanaf nu kan iedereen deze hilarische en tevens zeer sociale momenten beleven, want Should Shoot is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store!

Waarschijnlijk ken je het principe van Should Shoot inmiddels wel. Je legt je iPhone of iPad op tafel, je hebt ieder je eigen balletje en je schiet elkaar overhoop! Als je echter even geen partner kunt vinden om de game mee te spelen, kun je het ook zelf opnemen tegen raketten. Alle highscores zijn ook met je vrienden te vergelijken, waardoor Should Shoot ook een zeker competitief element heeft.

Should Shoot verschijnt vandaag in de Benelux voor iOS en komt op 24 februari internationaal uit. Later dit jaar verschijnt er nog een Android-versie van de game. In de bovenstaande trailer zie je Should Shoot in ieder geval alvast in actie. Ga jij Emiel’s Should Shoot aanschaffen op iOS? Laat het ons weten in de comments!

Should Shoot vanaf vandaag beschikbaar in App Store

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch