Menu Premium

Sea of Thieves Gold and Glory weekend is van start gegaan

Hylke Haagsma 15/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt dit weekend dubbel goud en company reputation verdienen in Sea of Thieves. Dit is mogelijk tot en met 18 maart. Volgende week is de game jarig, de game is dan namelijk 1 jaar oud.

Ben jij al een pirate legend?

Het is een gigantisch lange weg om pirate legend te worden in Sea of Thieves. Zo’n dubbel XP weekend kan een goede en fijne manier om hier een flinke slag in te slaan. Wanneer je Pirate Legend bent voor de verjaardag van de game op 20 maart zul je enkele leuke goodies ontvangen van Rare. Ga jij de zee op dit weekend?

Kritiek op een game die leeg is

De game kreeg in het verleden veel kritiek vanwege het gebrek aan content. Zo zijn er maar drie verschillende soorten missies die je kan gaan doen. Dit zorgt voor een zeer repetitieve herhalingsoefening die door veel mensen als enorm saai wordt gezien. Andere gamers vermaken zich er prima mee en zijn van mening dat het schat of kip zoeken alleen bedoelt is om je een richting op te sturen en dat de echte avonturen dan onderweg plaats vinden. Je kunt niet levelen in de game en het enige waar je voor speelt zijn cosmetics voor je schip en je piraat. Of je speelt voor de avonturen zoals veel spelers die dus toch ook genieten van de game.

Rare, de studio achter de game, is hard aan het werk om hier verandering in te brengen en heeft al meerdere gratis uitbreidingen voor de game uitgebracht. Zo is er een nieuwe gebied toegevoegd, een reusachtige haai, mist en een roeiboot. In de toekomst komt er ook een player versus player modus bij genaamd “The Arena”. Hier zul je de strijd kunnen aangaan tegen je vrienden en draait het puur om de combat tussen elkaar. Hoe zie jij de toekomst van de game voor je? Laat dit vooral even weten in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch