Menu Premium

Vette Prijzen op Gamekings Live

Rowan Stroo 24/08/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof acht dikke games plus een zak drop al niet genoeg feest is, gaat Samsung de bezoekers van Gamekings Live aanstaande zaterdag in Breda ook nog eens zwaar happy maken met een fijne weggeef actie. Samsung biedt namelijk een van de beste game-monitors uit haar line-up aan, de 22”, 120 Hz, 2233RZ. En dat doen ze inclusief een Nvidia 3D vision pakket zodat je de games straks thuis lekker in 3D kunt spelen. Deze monitor is de officiële monitor voor de WCG dit jaar en dat zegt genoeg. Daarnaast is er voor één gelukkige bezoeker een Samsung Galaxy S Android telefoon beschikbaar. Dus als jij om een nieuw mobieltje zit te springen, kom dan naar Breda, it will be the best 12 euro you will ever spend!

Ook Ubisoft en Activision hebben zin om mensen blij te maken in Breda, dus geven zij in hun slots voor respectievelijk Assassin’s Creed: Brotherhood en Guitar Hero: Warriors of Rock een aantal fraaie limited edition goodies weg.

En mocht je aan het eind van de dag toch met lege handen blijven staan. Hé, je hebt altijd die zak drop nog! Kaarten voor Gamekings Live kun je kopen via Gamekingslive.nl

Samsung 2233RZ

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch