Menu Premium

Rival Challenges nu beschikbaar voor Guitar Hero Live

Jeroen Wiersma 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind oktober werd de serie van Activision, waarin het allemaal draait om de ultieme rockstar-ervaring, nieuw leven in geblazen met Guitar Hero Live. De GHTV-modus in de game was al zo ontworpen om de game langer aantrekkelijk te houden, maar nu is ook Rival Challenges beschikbaar gekomen voor Guitar Hero Live om het de speler zo leuk mogelijk te maken.

Deze nieuwe modus voor de game van ontwikkelaar FreeStyleGames is nu live en laat zien dat er geluisterd wordt naar de fans. Er was veel vraag naar een soort multiplayer, en dat is precies wat Rival Challenges is. Je speelt niet alleen meer voor een plekje tussen de topscores, want je wordt gematched met een gelijkwaardige speler en je mag het in een 1-tegen-1 battle tegen hem of haar opnemen. Daarnaast zijn er in GHTV nog een aantal nieuwe features verschenen, zoals het kunnen geven van een favorietenlabel aan de nummers die jij het leukst vindt.

Guitar Hero Live verscheen op 23 oktober 2015 voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One en iOS, zo’n vijf jaar na zijn spirituele voorganger Warriors of Rock. Slaagt FreeStyleGames er volgens jou in dit genre opnieuw op de kaart te zetten?

Rival Challenges nu beschikbaar voor Guitar Hero Live

Rival Challenges nu beschikbaar voor Guitar Hero Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch