Menu Premium

Respawn Entertainment kondigt het Titanfall Expedition DLC-pakket aan

Karim Shehata 12/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin vorige maand verscheen Respawn Entertainment’s eerste game Titanfall voor de Xbox One en de PC. Bij sommige gamers waren er van tevoren twijfels, maar de kersverse ontwikkelaar wist eigenlijk iedereen de mond te snoeren en wist Titanfall goed aan de man te brengen. Op 8 april en afgelopen vrijdag maakte nog meer gamers kennis met Titanfall, want de door Bluepoint Games geporte versie van Titanfall op de Xbox 360 verscheen toen respectievelijk in Amerika en Europa. Nu is de volgende stap het eerste DLC-pakket en die gaat er dan ook komen, want Respawn Entertainment kondigt het Titanfall Expedition DLC-pakket aan.

Dit heeft de ontwikkelaar zojuist gedaan op de PAX East in Boston. Het DLC-pakket zal drie nieuwe maps gaan bevatten, welke je bij de verschijning van Titanfall Expedition kunt vinden onder de namen Swamp Land, Wargames en Runoff. Eerstgenoemde map zal een meer groene uitstraling hebben, want het is mogelijk om hoog in de bomen te komen en de bomen tevens te gebruiken als goede tussenstops tijdens de wrede free-runs die de game biedt. Wargames is misschien wel de speciaalste van het trio, want die map speelt zich af in het Training Simulator level, waarmee iedere Titanfall-speler kennis heeft gemaakt aan het begin van de game. De ontwikkelaar wil daarbij vermelden dat Wargames misschien een Tron-gevoel overbrengt en als je de films kent én de tutorial van Titanfall hebt doorlopen, kun je je dit misschien wel voorstellen. De map Runoff maakt het trio aan maps compleet.

Overigens blijft het niet alleen bij de Titanfall Expedition DLC, want er komen binnenkort ook updates aan voor Titanfall die je niet vragen de portemonnee te trekken. Door middel van deze updates moeten er nieuwe modes naar de game komen en Respawn heeft al gezegd de Last Titan Standing-modus een optie krijgt om deze te spelen met vier spelers. Dat bekent dus dat je een situatie krijgt waarbij je beter moet samenwerken met je team, want er is maar één andere speler in jouw team. Onduidelijk is nog wanneer we met deze nieuwe modus aan de slag kunnen gaan, maar iets duidelijker is wanneer het Titanfall Expedition DLC-pakket verschijnt. Een exacte datum is er nog niet, maar de DLC verschijnt in ieder geval in mei.

Respawn Entertainment kondigt het Titanfall Expedition DLC-pakket aan

Respawn Entertainment kondigt het Titanfall Expedition DLC-pakket aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch