Menu Premium
Loading...

Releasedatum God of War én Story Trailer onthuld

Buck Bijlsma 23/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het games jaar 2018 oogt volgens sommigen wat schraal. Mensen wachten met smart op nieuwe grote aankondigingen en verschijningsdata. Op deze gure dinsdagmiddag krijgen we er een. De release date van God of War is namelijk bekend!

God of War komt op 20 april uit

Ontwikkelaar Santa Monica Games heeft naar buiten gebracht dat de game gepland staat voor 20 april dit jaar. We kunnen dus relatief snel aan de slag met de game. Ook voor PlayStation is dit een fijne verrassing. Ondanks dat de console fabrikant enkele grote titels op de rol heeft staan, hebben we tot nu toe nog maar weinig concrete informatie mogen ontvangen over games als The Last of Us II en Day’s Gone.

Uiteraard kunnen gamers op 20 april aan de slag met de reguliere versie van God of War. Niettemin biedt Santa Monica Games mensen meer keuze. Naast de Digital Deluxe edition en Standard Edition komen er meer speciale edities uit. Zo kunnen hardcore fans de Standard Collecter’s Edition en de Stone Mason Edition aan de haak slaan. De Collecter’s Edition zal het duurste van het stel worden.

Kijken jullie uit naar de nieuwe God of War? Wat verwachten jullie ervan? Laat je horen in de comments!

God of War Collector's Edition

God of War Collector’s Edition

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch