Menu Premium

Release Bioshock: The Collection lijkt nabij

Mark Bischoff 17/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hing al een tijdje in de lucht dat er een verzameling van alle Bioshock-games zou komen voor de current-gen consoles. Vandaag is er op Twitter een afbeelding verschenen van de vermoedelijke box art en wordt onder andere vermeld dat Bioshock: The Collection zal gaan uitkomen voor zowel de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Het merendeel van de Bioshock-games speelde zich af in de onderwaterstad Rapture, maar ook het laatste deel uit de serie, Bioshock Infinite, lijkt in de collectie te gaan zitten als we de box art mogen geloven. Hierop zijn duidelijk Rapture, uit Bioshock en Bioshock 2, én de vliegende stad Colombia uit Bioshock Infinite te zien. Het is nog niet bekend of de games slechts geport gaan worden naar de huidige generatie consoles, of dat ze een volledige remaster gaan krijgen. Hoe de games er dus straks grafisch gaan uitzien én wanneer Bioshock: The Collection daadwerkelijk moet gaan verschijnen, blijft voorlopig nog in nevelen gehuld.

Heb jij zin om jezelf nog een keer onder te dompelen in Rapture en af te reizen naar Colombia in Bioshock: The Collection? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Release Bioshock: The Collection lijkt nabij

Release Bioshock: The Collection lijkt nabij

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch