Menu Premium

Red Dead Revolver duikt op op de Australische PlayStation Store

Karim Shehata 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de gamewereld pruttelt het al een poosje als het gaat om de onthulling van een nieuwe Red Dead-game. Echter is het hier nog niet van gekomen, waardoor we misschien jeuk krijgen om de oudere Red Dead-games te spelen. Waar Redemption inmiddels backwards compatible is op de Xbox One, lijkt het erop dat Red Dead Revolver dat binnenkort is op de PlayStation 4!

De game kwam in juni 2004 uit voor de PlayStation 2 en de Xbox en lijkt nu één van de PlayStation 2-titels te gaan worden die speelbaar wordt gemaakt op de PlayStation 4. In onderstaande afbeelding is te zien hoe de game opdook op de Australische PlayStation Store

Red Dead Revolver

Red Dead Revolver op de Australische PlayStation Store

Inmiddels is deze pagina al niet meer te zien op de Australische store, maar duidelijk is dat er iets aan de hand is rondom Red Dead Revolver op de PS4. Rockstar Games brengt namelijk wel vaker onaangekondigd één van zijn oude titels uit op de PlayStation 4, net zoals dat het dat regelmatig doet op iOS en Android. Echter had Sony de PS2-titel van deze week al aangekondigd en dat blijkt Everybody’s Tennis te zijn. Volgens deze pagina op de Australische PS Store, moet Red Dead Revolver vandaag uitkomen voor de PlayStation 4.

Zou jij Red Dead Revolver nog een keer gaan spelen op de PlayStation 4? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch