Menu Premium

Reckless Racing (iPad)

Boris van de Ven 20/07/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijdag aanstaande wordt in Nederland eindelijk de iPad gelanceerd. Het voordeel van die late lancering is wel dat we gelijk vanaf dag één kunnen profiteren van een aantal vette iPad games die in Engeland en Amerika al een tijdje uit zijn. Maar het begint erop te lijken dat de iPad steeds meer in vorm komt als het gaat om goede games. Met name Electronic Arts gaat helemaal los met projecten voor de grote nieuwe platformen iPad, iPhone, XBL en PSN.

Onlangs kondigde EA Reckless Racing (voorheen bekend onder de naam Deliverace) aan voor de iPad. Een topdown RC racer die doet denken aan de dagen van Supercars. Nou is topdown sowieso helemaal terug van weg geweest. ZombieNation van Housemarque beloofd veel goeds en natuurlijk is Valve net uitgekomen met het gratis Alien Swarm dat eveneens gebruik maakt van de topdown view.

Reckless Racing wordt ontwikkeld door het Zweedse Pixelbyte en komt ergens in de nabije toekomst uit in de AppStore. Trouwens, nu we het toch over de iPad hebben. Wie gaat er allemaal een iPad halen deze vrijdag?

recklessracing1

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch