Menu Premium

Razer Game Store gooit binnen een jaar de handdoek in de ring

Hylke Haagsma 19/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ongeveer een jaar na de lancering van de digitale gamewinkel, maar de Razer Game Store gaat nu al weer dicht. Het bleek geen succesvol platform en zal eind deze maand sluiten.

Gamepromotie via Razer God

Op 28 februari zal de digitale winkel haar deuren sluiten. Dit laat het bedrijf weten op de officiële website. Tot die tijd kun je je gamecodes nog inwisselen. Daarna is het over en uit met de pret. Volgens Razer gaat de winkel dicht vanwege een herziende strategie en gaat het bedrijf “investeren in andere manieren om geweldige content aan de man te brengen”. Ook wordt er een focus gelegd op gamepromotie via Razer God, een virtueel beloningssysteem. Games die je hebt gepreorderd zul je nog steeds ontvangen. Ook zullen de games die je al hebt gekocht nog steeds werken wanneer de store dicht is gegaan. Ook je Razer ID zal nog steeds werken en je zult hiermee nog in kunnen loggen op andere partner sites van Razer.

Epic Game Store

De Razer Game Store is niet de enige digitale winkel die deze dagen in opspraak is. Eerder is bekend geworden dat Metro Exodus een Epic Games Store exclusive is voor de PC. Fans zijn hier niet erg over te spreken omdat ze werden gedwongen om de game via een bepaald platform te downloaden. Ook ontving de Epic Games Store eerder al veel kritiek over de klantenservice van het platform, hier gaf het bedrijf geen reactie op.

Alle games die in de winkel zijn gekocht blijven downloadbaar via Steam of Uplay, maar alle codes moeten dus wel voor 28 februari worden ingewisseld.

Zijn jullie verdrietig geworden van dit nieuws? Of is de Razer Game Store iets waar je nog nooit van gehoord had of überhaupt geen gebruik van maakte? Binnenkort zal de Razer Games Store in elk geval haar digitale deuren sluiten.

Razer Game Store

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch