Menu Premium

Rainbow Six Patriots is mogelijk geschrapt

Karim Shehata 17/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft al enkele jaren twee tactische shooter series lopen met Tom Clancy’s Ghost Recon en Tom Clancy’s Rainbow Six. Van de eerstgenoemde is vorig jaar in de lente nog een game uitgekomen op de Xbox 360 en PlayStation 3 met de naam Ghost Recon: Future Soldier. Over deze game gingen in het verleden ook de geruchten dat de game geschrapt zou worden, maar uiteindelijk bleek het te gaan om een hervorming van de game. Nu voel je hem waarschijnlijk al aan komen: Rainbow Six Patriots is mogelijk geschrapt, althans als we een actie van een retailer zo kunnen interpreteren. Het kan natuurlijk het zoveelste onnieuws zijn.

Een bekende Amerikaanse retailer heeft namelijk alle pre-orders van de game ‘weggegooid’. Nu kan het zo zijn dat Rainbow Six Patriots gewoon hetzelfde lot ondergaat als Splinter Cell: Conviction en het eerder genoemde Ghost Recon: Future Soldier. Wat zou inhouden dat de nieuwe tactische shooter van Ubisoft, gebaseerd op de verhalen van Tom Clancy, gewoon een grote hervorming krijgt, en misschien dus zelfs een andere naam. Aangezien de Rainbow Six franchise tot nog toe altijd succesvol is geweest, en vooral met de Rainbow Six: Vegas games echt uitblonken, lijkt het toch raar als de gehele game geschrapt zou worden. Verwacht wordt dus dat het gaat om een hervorming, om de kwaliteit van de serie te waarborgen. Andere winkels blijven nog steeds pre-orders aannemen, waardoor een hervorming tot nu toe in ieder geval het waarschijnlijkste lijkt.

De Amerikaanse website IGN heeft Ubisoft om commentaar gevraagd over dit voorval, waarop een woordvoerder reageerde dat “er op dit moment niets te melden valt rondom Rainbow Six Patriots”. Het lijkt erop dat Ubisoft nieuws rondom Rainbow Six Patriots wil bewaren tot de E3. Tot die tijd is het speculeren geblazen.

Denk je dat Rainbow Six Patriots geannuleerd gaat worden? Of is het een storm in een glas water?

Rainbow Six Patriots is mogelijk geschrapt

Rainbow Six Patriots is mogelijk geschrapt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch