Menu Premium
Loading...

Q Games kondigt The Tomorrow Children aan

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Sony-persconferentie van de Gamescom 2014 is in volle gang en daar horen natuurlijk ook nieuwe aankondigingen bij. Dit keer een game die toch een zekere schattigheidsfactor bezit; Q Games kondigt The Tomorrow Children aan.

De game werd aangekondigd door Dylan Cuthbert, die onder andere ook heeft gewerkt aan PixelJunk Shooter uit 2009. De game zelf opent met een zingend koor op de achtergrond dat toch bij velen doet denken aan een goed in elkaar gedraaide propagandacampagne. Het ziet er allemaal wel erg schattig uit en de teksten die op scherm verschijnen, dienen hun doel goed. The Tomorrow Children zal uiteindelijk draaien om samenwerking en overleving in een wereld waar veel fout is gegaan.

Wat plot betreft zal The Tomorrow Children zich bezighouden met klonen. Dankzij een mislukt experiment is het grootste deel van de mensheid niet meer in leven. Alle mensen zijn in de kern van de aarde samengesmolten tot een concept dat the Void heet. Als speler zal je verschillende klonen moeten maken die allemaal verschillende soorten rollen aannemen, allemaal om the Void zo ver mogelijk te ontdekken. Helaas is het nooit zo vreedzaam als het lijkt, want er zitten ook nare beesten in the Void. De Izverg zullen proberen de klonen uit te roeien, maar gelukkig zijn ze wel nog dood te krijgen door middel van Combatant-klonen.

De trailer eindigt met een toch wel heel onheilspellende zoom-in sequentie op een oude, kale man, die nogal dreigend in de camera kijkt. Wat we precies van de game moeten verwachten is nog maar de vraag en ook wanneer we de game kunnen verwachten is niet helemaal duidelijk. Wel zal de game volledig exclusief aan de PlayStation 4 zijn.

Q Games kondigt The Tomorrow Children aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch