Menu Premium

Problemen met PC-versie Tales of Symphonia

Andor Joosten 03/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tales of Symphonia wordt door veel van de fans gezien als de beste game in de franchise, waardoor het niet raar is dat deze game uit 2003 een remake heeft gekregen. Hoewel de game al een remake heeft voor de PlayStation 3, was het gisteren aan de beurt voor een release op Steam.

Deze Steam-release zit echter vol met bugs, lokalisatiefouten en lange laadtijden die in geen van de andere versies van Tales of Symphonia zitten. Andere problemen waar mensen tegenaan lopen, zijn onder meer de 720p-resolutie, missende of incorrecte button prompts en nieuwe spelfouten, naast het probleem dat de game niet meer dan 30 fps aantikt.

Bandai Namco heeft inmiddels gereageerd op deze problemen, waarin ze aangeven dat ze op de hoogte zijn van deze problemen en ze zo spoedig mogelijk zullen oplossen door middel van patches. Ook laten ze weten dat er al verschillende fixes zijn gemaakt sinds de game uitkwam op Steam en dat er gerekend kan worden op verbeteringen die continu doorgevoerd zullen worden.

Deze port van Tales of Symphonia is vanaf gisteren beschikbaar via Steam, maar de game is gebundeld met zijn sequel dus op een stabielere manier te spelen op de PlayStation 3, nu nog dan. Kwam jij gisteren van een koude kermis thuis door de PC-versie van Tales of Symphonia aan te schaffen, of kun je door de issues heen kijken?

Bron: VG24/7

Problemen met PC-versie Tales of Symphonia

Problemen met PC-versie Tales of Symphonia

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch