Menu Premium
Loading...

Pikmin 3 Gameplay trailer

Gamekings Redactie 05/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zitten ontzettend veel mensen te wachten op de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. Gelukkig duurt het niet zo lang meer voordat we aan de slag kunnen met de Xbox en PlayStation 4, echter we moeten tussen al het next-gen geweld de Wii U niet vergeten. De nieuwste console van Nintendo heeft wel nog even een extra duwtje in de goede richting nodig, in de vorm van exclusieve Wii U games. Je kunt alvast een voorproefje zien in de nieuwe Pikmin 3 Gameplay trailer, welke wellicht in staat is dat extra duwtje te geven.

Fans van het eerste uur moeten er al aardige tijd op wachten. Dat zou je zelfs een understatement kunnen noemen, want er zit negen jaar tussen Pikmin 3 en zijn voorganger. Vanaf 2007 worden er door Shigeru Miyamoto, baas bij Nintendo en vader van de Pikmin-franchise, al stiekeme hints gegeven. Hij zei destijds dat hij ervan overtuigd was dat de serie niet ten einde kwam met Pikmin 2. Tijdens de E3 in 2008 werd er zelfs bevestigd dat ze met een nieuwe Pikmin-titel bezig waren. Verder werd er weinig over losgelaten, maar het zou gaan om een release op de Wii. Later bleek dat het niet om Pikmin 3 ging, maar dat de eerste twee delen in een nieuw jasje gestoken zouden worden. Uiteraard zorgde dit voor een licht teleurstellend gevoel bij de fans, nadat het enthousiasme al ruimschoots aanwezig was. Het werd angstvallig stil en de twijfel sloeg toe. Gelukkig werd deze weggenomen in april vorig jaar, toen Miyamoto in een interview vertelde dat er een nieuwe Pikmin-game te zien zou zijn op de E3 2012. De daad werd bij het woord gevoegd toen Pikmin 3 officieel aangekondigd werd. Het enthousiasme was wedergekeerd bij de fans, want het wachten duurde lang.

Het is gelukkig bijna zo ver, want binnen een maand kunnen Wii U-bezitters aan de slag met Pikmin 3. De game ligt op 26 juli in de winkels. Mocht je niet kunnen wachten, dan is hier alvast een nieuwe gameplay trailer van Pikmin 3!

Pikmin 3 Gameplay trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch