Menu Premium

Paragon-test komt binnenkort ook naar PlayStation 4

Franky Mangal 15/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar werd Paragon tijdens de PlayStation Experience onthuld als console exclusive voor de PlayStation 4, nadat de game eerder al voor PC bevestigd was. Voor PC is er ook een Paragon-test en Epic heeft middels een e-mail bekendgemaakt dat deze binnenkort ook beschikbaar zal zijn op PlayStation 4.

De tests zijn uiterst gelimiteerd en slechts een paar uur speelbaar op bepaalde dagen. Ze zijn ook maar voor een aantal zeer gelukkige gamers toegankelijk en om meer kans te maken, is het wellicht handig om je PSN-account aan je Epic-account te gaan koppelen.

Paragon is een MOBA waarin je met een uitgebreid gezelschap aan helden los kunt gaan. Tijdens het spelen kun je verschillende kaarten verzamelen om je vaardigheden te upgraden, waarmee je een strategisch voordeel kunt behalen ten opzichte van je tegenstanders. Paragon kent 5-v-5 gevechten in drie lagen, met als setting een jungle-omgeving. De game zal ook minions, torens en andere klassieke MOBA-elementen bevatten.

Behalve de Paragon-test gaat er ook nog een open beta komen in de zomer. Ook hiervoor kun je jezelf inschrijven om kans te maken op een uitnodiging. De game gaat alleen verschijnen op PlayStation 4 en PC. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: VG24/7

Paragon-test komt binnenkort ook naar PlayStation 4

Paragon-test komt binnenkort ook naar PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch