Menu Premium
Loading...

Overwatch luidt de donkere dagen in met het Halloween Terror event

Mark Hoogland 11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat we in december ons schoentje zetten en de kerstboom optuigen, staat Halloween nog voor de deur. Dit spooky festijn, dat vanuit Amerika is komen overwaaien, wordt ook door menige game aangegrepen om iets speciaals te doen. Zo ook door Overwatch: vanaf vandaag is namelijk het Halloween Terror event live!

Vanaf vandaag tot 1 november staat Overwatch in het teken van het culturele fenomeen dat draait om verlichte pompoenen, snoep ophalen en verkleedpartijen. Zo zijn de Loot Boxes in de populaire shooter tijdelijk vervangen door die zogeheten Jack-o-lanterns, waarin je minstens één van de meer dan honderd nieuwe cosmetic items zult vinden – variërend van profiel-iconen tot nieuwe skins.

De Halloween Terror event brengt ook de allereerste co-op PvE Brawl naar Overwatch; Junkenstein’s Revenge. Dit is een soort Horde Mode waarin je je team van vier verdeelt over de karakters Hanzo, McCree, Ana en Soldier: 76. Vervolgens dien je Alderbrunn’s Castle te beschermen tegen waves van zomnics en verscheidene bosses, waaronder Junkenstein’s Monster en The Reaper. Spelers zullen nauw moeten samenwerken om te overleven!

Duik jij linea recta Overwatch in om allerlei Halloween-gerelateerde items aan je collectie toe te voegen en de nieuwe PvE-modus te checken? Laat het weten in de comments!

Bron: PC Gamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch