Menu Premium
Loading...

Overwatch krijgt Competitive Play-modus

Mark Bischoff 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende maand is het zover en verschijnt Overwatch, de nieuwe IP van Blizzard. Als je de game graag eens wil uitproberen, kun je dat van 3 t/m 9 mei doen in de open bèta. Op dit moment is de closed bèta nog volop gaande op de PC en daar heeft Blizzard vandaag een nieuwe patch voor vrijgegeven, met daarin een nieuwe toevoeging: Overwatch krijgt Competitive Play-modus!

Met deze nieuwe patch wordt er dus een competitieve laag aan de first-person shooter toegevoegd en kunnen spelers het ‘voor het echie’ tegen elkaar opnemen. Je kunt zowel alleen, als in een groep een geschikte match zoeken. Je zal dan echter wel al level 25 of hoger moeten zijn om hieraan te kunnen deelnemen. Jeff Kaplan, de game director van Overwatch, geeft aan dat het in de Competitive Play-modus eigenlijk niet draait om de beloningen, maar dat spelers evengoed specifieke items kunnen verdienen. In een nieuwe Developer Update, die je boven dit bericht rustig kunt bekijken, gaat Kaplan specifieker in op deze nieuwe modus en wat er allemaal wordt toegevoegd.

Overwatch verschijnt 24 mei voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ben jij op dit moment al bezig met Overwatch in de closed bèta, of ga je de game bijvoorbeeld op console pas uitproberen in de open bèta? Laat het ons weten in de comments!

Overwatch krijgt Competitive Play-modus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch