Menu Premium

Overwatch beta trekt recordaantal spelers aan

Suzanne de Jong 13/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week vond de open beta van Overwatch plaats en de eerste first-person shooter van Blizzard valt overduidelijk in de smaak bij het publiek. Tijdens de open beta die plaatsvond van 5 tot en met 10 mei waren er namelijk maar liefst 9,7 miljoen spelers te vinden op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Tijdens deze open beta werden er maar liefst 37 miljoen matches gespeeld, die in totaal 81 miljoen uur in beslag namen, wat omgerekend 4,9 miljard minuten zijn. Hoewel deze getallen in principe niet zoveel zeggen, behalve dat het bizar grote aantallen zijn, is het wel een feit dat met deze behaalde cijfers er een recordaantal spelers aan de slag gegaan is met de open beta van Overwatch. Deze beta mag zich de meest succesvolle beta ooit noemen, als het om spelersaantallen gaat.

Eerder deze week werd al duidelijk dat deze beta alle launch content bevatte van de game. De CEO en co-oprichter van Blizzard, Mike Morhaime, sprak dit dan ook uit: “Onze missie was om zoveel mogelijk spelers de volledige Overwatch ervaring te kunnen bieden. We zijn blij met de hoeveelheid spelers die dit dus duidelijk gedaan hebben.”

24 mei is het dan eindelijk zo ver, dan zullen er geen beta’s meer nodig zijn, want dan kun je de game zo vaak spelen als je maar zou willen. Ben jij één van die 9,7 miljoen spelers geweest tijdens de beta? En ga je 24 mei inderdaad de game halen om met één van de 21 heroes het strijdtoneel te kunnen betreden? Laat het weten in de comments!

Overwatch beta trekt recordaantal spelers aan

Overwatch beta trekt recordaantal spelers aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch