Menu Premium

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition verschijnt volgende week voor PC

Angelique Grift 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ori and the Blind Forest is één van de mooiste en meest bejubelde games van 2015. De game werd overladen met prijzen tijdens de BAFTA’s, The Game Awards en de E3, en het wordt voor ons gamers alleen nog maar mooier; volgende week, anderhalve maand na de Xbox One-release, verschijnt Ori and the Blind Forest: Definitive Edition ook voor de PC.

Ontwikkelaar Moon Studios lieten aan Xbox Wire weten dat het enthousiasme van de fans na de release van de 2D platformer enorm is – er werd bijna gesmeekt om meer content te maken over Ori. Moon Studios wilde hun fans meer dan tegemoet komen door niet enkel DLC uit te brengen, maar een verbeterde versie van de game mét extra content. Ook wilde de ontwikkelaar de zogenoemde ‘Ori Experience’ delen met alle fans door deze Definitive Edition te releasen voor PC.

In Ori and the Blind Forest kruip je in de huid van Ori. Als Ori verken je het met geesten gekwelde, maar schitterend getekende bos Nibel. De Definitive Edition biedt hierbij nieuwe gebieden om te ontdekken, meer muziek, meer krachten en zelfs een makkelijke modus om relaxed Ori te spelen en te genieten van het uitzicht. Het is in deze versie zelfs mogelijk om je te verplaatsen tussen Spirit Wells. En een pluspunt voor als je Windows 10 hebt: de game ziet er hierop nog mooier uit en je kunt dezelfde save opslaan op zowel de Xbox One als je Windows 10 PC.

Nog een week wachten tot het 27 april is en ook de PC-gamers kunnen genieten van de oogstrelende game Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Ben jij al aan het aftellen?

Bron: Xbox Wire

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition verschijnt volgende week voor PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch