Menu Premium

[UPDATE] Open beta Rainbow Six Siege gaat van start om 18:00

Andor Joosten 26/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE 2: De Rainbow Six Siege open beta gaat om 18:00 Nederlandse tijd dan echt van start, nadat de beta gisteren werd geteisterd door problemen. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt.

UPDATE: Ubisoft heeft inmiddels de bron van de problemen weten te vinden. Ze zijn op het moment hard aan het werk aan een oplossing en zullen deze waarschijnlijk als eerste op de Xbox One kunnen bieden. Ze hopen heel snel daarna dezelfde oplossing toe te kunnen passen op de PC en de PlayStation 4. Blijf de Ubisoft forums checken voor meer updates over de open beta!

Beta’s zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse gamelandschap, maar waar meestal de problemen beginnen tijdens een beta, is Ubisoft er voor de start al een tegengekomen. Er zit namelijk een bug in het matchmaking-systeem, waardoor het zoeken naar een game in Rainbox Six Siege praktisch onmogelijk wordt. In plaats van ons een brakke beta voor te schotelen, heeft Ubisoft besloten ons de ragequits te besparen en de beta uit te stellen.

Volgens een post op de officiële Ubisoft forum heeft Community Manager Ubi_Jax aangegeven dat het matchmaking systeem niet lekker loopt, waardoor mensen langer dan gepland lopen te wachten op een team. Niet alleen dit, maar het probleem veroorzaakt ook nog eens disconnects en is, spijtig genoeg, op alle platformen te vinden. Er is dus meer tijd nodig voordat de beta open kan worden gegooid, maar voorlopig zijn ze dus wel nog van plan de beta te releasen.

Ubisoft geeft aan dat het fixen van deze bug hun hoogste prioriteit is en dat het hun spijt dat de open beta moet worden uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar zodra er meer informatie is, laat Ubisoft dit ook aan ons horen.

Bron: Ubisoft forums

Open beta Rainbow Six Siege uitgesteld door problemen met matchmaking

Open beta Rainbow Six Siege uitgesteld door problemen met matchmaking

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch