Menu Premium
Loading...

Nioh is goud gegaan

Froukje Planken 17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nioh is goud gegaan. De actie-rpg, die exclusief op PS4 uitkomt, is af en zal verscheept worden naar de winkels. Daar zal de game vanaf 8 februari te verkrijgen zijn. De game, ontwikkeld door Team Ninja, is al lange tijd in ontwikkeling (sinds 2004, oorspronkelijk voor PS3), maar staat nu toch echt voor de deur.

In een tweet van de officiële @Nioh_game account kondigt Team Ninja aan dat Nioh af is en klaar om naar de winkels gestuurd te worden. In de tweet worden de fans bedankt voor hun geduld en wordt de releasedatum van 8 februari nogmaals bevestigd.
Naast de tweet zijn nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven (zie hierboven) van hoofdrolspeler William in zijn gevaarlijke reis door het mystieke Mount Ibuki.

Nioh speelt zich af begin 1600 in de fictieve Sengoku periode. De speler kruipt in de rol van westerse samurai William die wordt ingehuurd om de bovennatuurlijke wezens, de yokai te verslaan.
In deze actie-rpg draait alles om de combat. Dat Team Ninja geïnspireerd is door de Dark Souls games wordt niet onder stoelen of banken geschoven. Je kunt aanvallen, blokken, rollen en ontwijken en de timing daarbij is erg belangrijk. Team Ninja is bekend van de Ninja Gaiden serie en Dead or Alive. De snelle, hectische gameplay van die games is echter ingeruild voor langzamere combat, waarbij je goed moet kijken naar patronen en behoedzaam te werk moet gaan.

Aan de lange ontwikkeltijd is nu dus eindelijk een eind gekomen en de game is goud gegaan. Dat betekent dat we daadwerkelijk op 8 februari aan de slag kunnen met deze game.
Kijk jij ernaar uit om de combat onder de knie te krijgen in deze samurai setting? Laat het weten in de comments!

Bron: gameinformer

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch