Menu Premium

UPDATE: Maker Mario Kart 8 Switch boxart bleek goede Photoshopper

Maarten van Steijn 02/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Uiteindelijk blijkt Mario Kart 8 voor de Switch, met nieuwe banen en characters, te mooi om waar te zijn. De maker van de afbeeldingen, Daniel Vuckovic, was vandaag blijkbaar erg verveeld en besloot daarop boxarts te gaan maken, waaronder die van Mario Kart 8 voor de Switch dus.

ORIGINEEL BERICHT:

Mario Kart 8 ligt inmiddels alweer sinds 30 mei 2014 in de schappen, voor de Wii U. Ook zijn hier al twee DLC packs voor uitgekomen. Nu gaat het gerucht dat de game voor de Nintendo Switch uit gaat komen en dat de Nintendo Switch-versie van Mario Kart 8 ook meteen een zooitje nieuwe banen en characters bevat. Dat is wat op de maken valt hand van de volgende afbeelding:

Er is hierover nog niets officieel bevestigd door Nintendo, dus of het gaat om volledig nieuwe banen, of dat de 16 tracks uit de DLC-pakketten voor de Wii U-versie worden meegerekend met de 24 nieuwe banen, is nog niet bekend. Ook gaat het gerucht dat King Boo te spelen zou zijn als nieuw character in deze remaster voor de Nintendo Switch. Daarnaast is het ook nog niet duidelijk of deze nieuwe content dan ook beschikbaar gaat worden voor de Wii U-versie van de game.

Deze game is, zoals de naam misschien al doet vermoeden, het achtste deel in de Mario Kart-serie, waarvan het eerste deel in 1992 al verscheen voor de Super Nintendo.

Wat vind jij van deze sappige geruchten in de eerste dagen van 2017? En is Mario Kart 8 een game die je zeker nog zou willen checken op de Nintendo Switch? Laat het weten in de reacties!

Bron: Reddit

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch