Menu Premium
Loading...

Nieuwe trailer Ghost Recon Wildlands duikt op

Ridho Hidayat 26/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maak kennis met de Ghosts in de nieuwe trailer van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Uit het niets werd vorig jaar tijdens de E3 het nieuwe deel in de Ghost Recon-franchise aangekondigd, de tactische stealth-shooter van Ubisoft. In de ‘We are Ghosts’-trailer krijg je een sfeerimpressie van de game en leer je het elite-team kennen dat je aanstuurt.

Ghost Recon Wildlands is een open-wereld shooter waarin je vecht tegen de drugskartels in Bolivia. Hoe je deze strijd voert, is volledig aan jou. Je kunt de vijanden verrassen vanuit de lucht, ze ongezien uitschakelen vanuit de schaduw, of “both guns blazing” een vuurgevecht aangaan. Jij hebt de controle over leven en dood.

Verder zijn er verschillende special editions aangekondigd van de game, waaronder de Calavera Collector’s Case edition. Deze versie bevat naast de game, ook de season pass met twee expansions, de kaart van het gebied en de soundtrack. Om het pakket compleet te maken zit er daarnaast nog een headset in en een beschilderd schedel, het symbool van de Santa Blanca drugskartel.

Tijdens de E3 krijgen we vast en zeker meer te zien van deze shooter, deze trailer zet in ieder geval alvast de toon. Ben jij een meester van de sluipkunst? Kijk jij ernaar uit om de drugskartels op tactische wijze uit te schakelen? Laat het ons weten in de comments!

 

Nieuwe trailer Ghost Recon Wildlands duikt op

Nieuwe trailer Ghost Recon Wildlands duikt op

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch