Menu Premium

Nieuw Overwatch-personage wordt mogelijk aangekondigd

Ridho Hidayat 19/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchtenmolen rond Overwatch draait op volle toeren! Aankomende dinsdag wordt de hero shooter van Blizzard uitgebracht, maar wellicht krijgen we de dag daarvoor al de aankondiging van een nieuw personage. Volgens de geruchten zal Sombra binnenkort het strijdveld betreden.

Om ons te introduceren in het Overwatch-universum heeft Blizzard meerdere korte animatiefilms uitgebracht, zoals de video van het conflict tussen Hanzo en Genji. Maandag zijn deze video’s te aanschouwen in verschillende bioscopen, waarbij we ook worden getrakteerd op animated shorts die nog niet eerder vertoond zijn. Volgens de speurneuzen van het internet maakt er een nieuw personage haar entree tijdens de animatiefilm van Soldier 76.

Soldier 76 zou in de film naar Mexico gaan, waar Sombra ook te vinden is. Meerdere hints wijzen op haar introductie in het universum. Zo komt op verschillende afbeeldingen de naam Sombra terug en bovendien kun je in de game Reaper horen zeggen: “Where is Sombra when you need her?” Dit nieuwe personage is mogelijk de moeder van Pharah, maar in tegenstelling tot haar dochter vecht ze aan de zijde van het kwaad. Er wordt gespeculeerd dat Sombra een Support-hero is met een langeafstandswapen.

Vanaf dinsdag 24 mei kunnen we aan de slag met Overwatch op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wat is jouw favoriete personage uit het Overwatch-universum? Wat voor nieuwe helden hoop je dat er later nog worden toegevoegd? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Nieuw Overwatch-personage wordt mogelijk aangekondigd

Nieuw Overwatch-personage wordt mogelijk aangekondigd

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch