Menu Premium

Motorsport Manager komt nu ook naar PC

Angelique Grift 18/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf april 2015 was Motorsport Manager exclusief beschikbaar voor iOS en Android. De mobile manager game is sindsdien populair en heeft zelfs een Gold Award mogen ontvangen. Mocht je het ook een toffe game vinden en wil je een uitgebreidere managementervaring beleven in de motorsport, dan is dit voor jou goed nieuws, want Motorsport Manager komt nu ook uit voor de PC.

Christan West, oprichter van ontwikkelaar Playsport Games, geeft aan dat het niet zomaar een port is van mobile naar PC. De PC-versie van Motorsport Manager is volgens West compleet vernieuwd. De gameplay is verbeterd ten opzichte van de mobiele game en heeft veel meer diepte dan zijn voorganger. West is dan ook overtuigd dat fans van motorsport de ervaring als manager zullen waarderen.

Met Motorsport Manager kunnen spelers hun raceteam vanaf de grond opbouwen tot een succesvol team. Beginnend bij de lagere Formule-races bouwen ze hun weg naar de wereldkampioenschappen. Spelers beginnen met een kleine basis om de auto’s te ontwikkelen en verbeteren. Ook komen ze voor belangrijke keuzes te staan over het inhuren van de juiste bestuurders, technici, ontwikkelaars en racestaf. Daarnaast zijn de races te volgen in 3D en kun je de perfecte manager uithangen tijdens de race met jouw uitgedokterde strategie.

Voor PC-gamers en motorsportfanaten is het maar een paar maanden wachten, want Motorsport Manager voor de PC staat op de agenda voor september 2016. Mocht je niet kunnen wachten dan kun je de mobiele versie dus al checken.

Bron: The Checkered Flag

Motorsport Manager komt nu ook naar PC

Motorsport Manager komt nu ook naar PC

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch