Menu Premium
Loading...

Minecraft: Story Mode – Episode 7: Access Denied gaat meta met VR

Karen Koch 18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een game in een game! Hier hebben we het vandaag over de interpretatie van Telltale Games over iedereens favoriete building game. Jawel, Minecraft: Story Mode – Episode 7: Access Denied gaat meta met VR. Waar héb je het in hemelsnaam over? Check dan even snel de trailer hierboven voordat je verder leest!

Minecraft: Story Mode is, zoals iedereen wel kan raden, een verhaal, maar dan in Minecraft. Hoe ze het bij Telltale in hun hoofd hebben gekregen om van een van de meest sandbox-y games ooit een verhaal te maken… Vraag het niet, maar het is gelukt. Minecraft: Story Mode omvat ondertussen al 6 verschillende episodes en er staan naast deze Episode 7 nog één extra op de planning.

De nieuwste episode, die voluit Minecraft: Story Mode – Episode 7: Access Denied zal gaan heten, biedt weer een compleet nieuwe wereld voor Jesse & co. om in rond te dwalen. Al duurt het, zoals gewoonlijk, niet lang voordat de metaforische shitstorm losbarst. Dit keer in de vorm van een evil AI. De manier om zich hieruit te redden? Een VR-brilletje opgooien en zombies hakken. Of iets in die richting. De trailer toont in ieder geval datgene waar elke VR-gamer last van heeft: hoe suf zie je eruit voor anderen als je op en neer springt met zo’n bak op je… bakkes?

Er is niet alleen een trailer van Minecraft: Story Mode – Episode 7: Access Denied verschenen, maar er is ook een releasedatum bij vrijgegeven. 26 juli kan je met de nieuwste content voor Minecraft: Story Mode aan de slag. Als je geen zin hebt om je kalender erbij te pakken, dat is dus volgende week dinsdag. Lekker snel!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch