Menu Premium

Minecraft: Story Mode – Episode 3 nu beschikbaar

Karen Koch 24/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week lieten we je al weten dat het deze week zou gebeuren… Minecraft: Story Mode – Episode 3 is nu beschikbaar! Heb je de game dus aangeschaft, ga er dan maar lekker voor zitten, want het avontuur is nog lang niet voorbij.

Deze aflevering gaat, zoals Telltale-stijl betaamt, gewoon verder waar de cliffhanger van Episode 2 was gebleven. En, ook zoals het hoort in een Telltale-game, al je genomen beslissingen, van kleine gesprekjes tot andere wandelroutes, zullen óók gewoon overgenomen worden in dit nieuwe hoofdstuk. Als je geen vriendjes hebt gemaakt in de eerste twee Episodes, heb je ze nu nog niet. Het enige wat vaststaat, is dat die Wither Storm écht een beetje vervelend begint te worden en je er snel iets aan moet doen.

Minecraft: Story Mode is beschikbaar voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Genoeg plekken om je Minecraft avontuur op te beginnen dus! Heb jij Minecraft: Story Mode al gespeeld of twijfel je toch enigszins of Minecraft nou wel de ideale wereld is om een verhaal aan te verbinden?

Minecraft: Story Mode - Episode 3 nu beschikbaar

Minecraft: Story Mode – Episode 3 nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch