Menu Premium
Loading...

Microsoft toont Xbox Store van New Xbox One Experience

Jeroen Wiersma 05/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je misschien al wel wist, komt Windows 10 naar de Xbox One in de vorm van de New Xbox One Experience. Over precies een week doet deze vernieuwing zijn intrede en daarom is het hoog tijd eens te kijken hoe het er ongeveer uit gaat zien. In deze video kijkt Major Nelson samen met Richard Irving, van het Microsoft engineering team, naar hoe de Store is geüpdatet.

Ten eerste gaat het allemaal een stuk sneller om van de ene pagina op de andere te komen. Daarnaast zijn er ook minder clicks nodig om bepaalde informatie te kunnen vinden. Verticale galerijen, zoals je ze kent van Netflix, zorgen voor het gewenste overzicht.

Wanneer je twijfelt over het aanschaffen van een game, dan vind je nu gemakkelijk in de store meer informatie, die je helpt een goede keuze te maken. Gameplay-streams van andere mensen zijn direct te bekijken en ook is er een snelle link naar de Gamehub van de desbetreffende game.

Over één week, dus op 12 november, verschijnt de New Xbox One Experience. Ben jij blij met deze update, of liggen er nog gemiste kansen in de nieuwe interface van de Xbox One, die je nog graag aangepakt zou willen zien?

Microsoft toont Xbox Store van New Xbox One Experience

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch