Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Melle speelt Super Beefjerks

Gamekings Redactie 19/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft een tijdje geleden een mailtje gekregen van Hugo Smith of hij zijn nieuwe game wilde checken. Er werd hem verteld dat het een echt vrijdagmiddag-game is. dus vrijdag had Dennis hem al even gespeeld. Stiekem vond hij de game toch best wel leuk.

Daarom heeft Dennis nu Melle meegesleurd en achter de PC van Martin gezet om de nieuwe indie-game van Nederlandse bodem, Super Beefjerks, te spelen. Na wat onhandig gedoe, omdat Melle niet kan typen op een vreemd toetsenbord en Dennis niet even de link kan mailen, lukt het dan eindelijk toch om de game te starten.

In Super Beefjerks vallen er gemene klootzak-koeien uit de lucht en je moet proberen met je ruimteschip zoveel mogelijk van deze koeien kapot te maken. Pas op,  je mag geen kometen raken, want dan ben je af. Iets wat Melle in drie minuten tijd tot wel vijf keer heeft weten te presteren. Ondanks dat Melle geen ster is in het spel en hij in het begin niet eens doorhad wat hij moest doen, vindt hij het er tof uit zien en is hij wel erg positief over Super Beefjerks. Het kan volgens hem ook makkelijk door als maandagmiddag-game en hij houdt sowieso wel van dit soort korte, simpele games. Een en al positiviteit dus!

Wil jij Super Beefjerks nou ook spelen, kijk dan even hier. Ben je net zo enthousiast als Dennis en Melle? Vind je het drie keer niks? Het is leuk als je ook even laat weten wat je ervan vindt! 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch