Menu Premium

Meer informatie Expansion Pass voor Breath of the Wild

Mark Bischoff 14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al bekend dat The Legend of Zelda voor het eerst in de geschiedenis van de serie, nu met Breath of the Wild DLC zou gaan krijgen. Nadat er vorige maand al informatie was vrijgegeven over wat we zoal kunnen verachten van het eerste DLC-pakket, heeft Nintendo gisteren tijdens de Nintendo Spotlight op de E3 een trailer getoond met nog meer details over de Expansion Pass.

In de trailer zijn allereerst beelden te zien van het eerste DLC-pakket genaamd The Master Trials die te downloaden is vanaf 30 juni. Zo krijg je onder andere de beschikking over nieuwe armor sets, kun je in de Master Mode met slechts drie hartjes proberen te overleven en dankzij Hero’s Path kun je op je map precies zien waar je in Hyrule al overal geweest bent. In Trial of the Sword mag je het dan vervolgens nog gaan opnemen tegen diverse golven aan steeds sterker wordende vijanden.

In het tweede DLC-pakket die de naam The Champions’ Ballad heeft, zien we een aantal bekende gezichten terug. Het lijkt erop dat Mipha, Daruk, Revali en Urbosa, de vier Champions uit Breath of the Wild, een hoofdrol hierin gaan spelen. Behalve dat dit tweede DLC-pakket ergens in de winter van dit jaar moet uitkomen, is er op dit moment nog niet meer informatie hierover beschikbaar. Wel kun je alvast gaan sparen om je amiibo verzameling nog verder te gaan uitbreiden. De vier Champions krijgen namelijk allemaal een eigen amiibo die je dan weer in de DLC-pakketten van The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan gaan gebruiken. Wanneer deze figuurtjes verkrijgbaar zijn is nog niet bekend.

2001533631

Je kunt beide DLC-pakketten alleen spelen door het aanschaffen van de Expansion Pass en zijn niet los van elkaar verkrijgbaar. De Expansion Pass is overigens voor zowel de Nintendo Switch als de Wii U beschikbaar. Zit jij al te wachten voor de DLC van The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch