Menu Premium

Mass Effect: Andromeda multiplayer beta nieuws komt deze maand.

Froukje Planken 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het einde van deze maand zal er meer bekend worden gemaakt over de multiplayer beta test van Mass Effect: Andromeda.

De release van Mass Effect: Andromeda komt snel dichterbij en daarmee wordt er langzaamaan steeds meer bekend gemaakt over de game. Onlangs konden we de CES 2017 trailer bekijken, werd bekend dat er geen season-pass komt en werden pre-order bonussen onthuld. Het laatste nieuws dat is doorgesijpeld betreft de multiplayer mode van de game, waarvan we tot op heden nog niet veel wisten.

We hoeven echter niet lang te wachten op nieuws over de multiplayer, want een beta test komt eraan. Deze beta test was in november vorig jaar al aangekondigd, maar daarna was de informatie erover schaars.
De aanstaande beta test zal hoogstwaarschijnlijk gelimiteerd zijn en niet voor iedereen toegankelijk, maar het zal in ieder geval een aantal fans de kans geven om de basis mechanics van de game uit te testen en een gevoel te krijgen van de combat.

In Mass Effect: Andromeda keert de succesvolle co-op mode uit Mass Effect 3 terug. De multiplayer mode zal echter meer geïntegreerd zijn in het hoofdverhaal van de game. In een interview met Kotaku zegt BioWare producer Mike Gamble dat er een Strike Team systeem bestaat dat ervoor zorgt dat je kunt switchen tussen singleplayer en multiplayer tijdens het spelen van de game. Strike Team mode vertelt het meta verhaal van wat zich in Helios afspeelt, maar dit verhaal kun je ook volledig in singleplayer mode ervaren.

Mass Effect: Andromeda komt uit op 23 maart op PC, PS4 en Xbox One.
Speel jij Mass Effect puur als singleplayer experience of ga jij ook aan de slag met de multiplayer?
Laat het hieronder weten!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch