Menu Premium
Loading...

Martin over de Gamekings aflevering van deze week

Gamekings Redactie 15/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond is er gloedjenieuwe aflevering van Gamekings op MTV. Als je om 22:20 je tv aanzet kun je hem niet missen. Deze week gaat Skate naar Madrid voor Halo 4 en Dennis zit in Keulen om de nieuwe Medal of Honor te checken. Martin is zo enthousiast dat hij je persoonlijk wil vertellen over de aflevering van vanavond in Martin over de Gamekings aflevering van deze week.

Aflevering 17 is de epische Shooter aflevering waarin zowel Dennis als Skate op pers trip gaat. Alle grote shooters van dit jaar komen voorbij, namelijk Medal of Honor: Warfighter, Call of Duty: Black Ops 2 en Halo 4. Maar natuurlijk gaan we het niet alleen maar over shooters hebben. Zo komt PlayStation All-Stars Battle Royale ook aan bod samen met World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Skate is al sinds tijden niet meer op pers trip geweest, dus hij was zo blij als een kind dat hij naar Madrid toe mocht. Hij denkt dat hij het veel beter heeft dan Dennis die voor zijn pers trip naar Keulen toe moest. Wie van de twee uiteindelijk de beste reis achter de rug heeft, zie je in de Shooter aflevering van Gamekings vanavond om 22:20 op MTV.

Als je al een klein voorproefje wilt van de aflevering van vanavond, kijk dan zeker Martin over de Gamekings aflevering van deze week. Aan het einde zit namelijk een dikke trailer van de episode van deze week.

Martin over de Gamekings aflevering van deze week

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch