Menu Premium

LootTheWorld-app Borderlands 2 wordt vandaag gesloten

Jeroen Wiersma 22/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 2 van Gearbox Software is meer dan 13 miljoen keer verkocht. Een indrukwekkend aantal, waardoor ook de app LootTheWorld niet onopgemerkt is gebleven. Voor gamers die de game nog steeds spelen en de app nog gebruiken, is er vandaag triest nieuws. De LootTheWorld-app voor Borderlands 2 wordt vandaag gesloten.

De app liet je QR-codes scannen en zette die om in loot, die je naar je game kon overzetten en daar kon gebruiken om nog meer tegenstanders om te leggen in je eeuwige zoektocht naar nog epischere loot. Wil je hier nog gebruik van maken, dan moet je dus snel zijn. Heel snel.

Borderlands 2 verscheen internationaal voor het eerst op 21 september 2012 voor de last-gen consoles en de PC. In de maanden na de release verscheen er een handje vol DLC’s en later verscheen er een port voor de PlayStation 4 en Xbox One, als onderdeel van Borderlands: The Handsome Collection. Opvolger Borderlands: The Pre-Sequel is inmiddels ook al meer dan een jaar uit, en daarom is het niet heel gek te noemen dat er nu een eind komt aan de LootTheWorld-app. Maakte jij er nog gebruik van?

Bron: Gearbox Software

LootTheWorld-app Borderlands 2 wordt vandaag gesloten

LootTheWorld-app Borderlands 2 wordt vandaag gesloten

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch