Menu Premium

LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero Edition komt in November uit

Jeroen Wiersma 11/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de ene hand neem je de stoere, brute striphelden van The Avengers en in de andere hand de schattige Sackboy en Sackgirl van LittleBigPlanet. Hussel ze door elkaar en voila, je krijgt hele lieve superheldjes! In november kun je met deze nieuwe personages gamen, want dan verschijnt de Marvel Super Hero Edition van LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita.

Bijna twee jaar geleden, op 19 september 2012, verscheen LittleBigPlanet op de PlayStation Vita. De Marvel Super Hero Edition is puur bedoeld voor de Vita-gamers die om welke reden dan ook deze platformer gemist hebben. Dit merk je dan ook aan het feit dat je niet de volle pond hoeft te betalen voor deze game. De kleine extra’s zijn er om jou dat kleine duwtje in de rug te geven, in de wereld van LittleBigPlanet. Deze extra’s zijn een aantal Marvel mini-games, kostuums, stickers, objecten, decoraties en effecten. Het toffe is, dat je nu in de huid kan kruipen van een mini Iron Man en Hulk!

Het grote voordeel van LittleBigPlanet is dat je jezelf met deze game heel lang zoet kunt houden. De community is immers al twee jaar lang bezig met het bouwen van levels, die allemaal voor je klaarstaan vanaf het moment dat LittleBigPlanet PlayStation Vita Marvel Super Hero Edition op 19 november in de winkels ligt.

LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero Edition komt in November

LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero Edition komt in November

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch