Menu Premium

Limited Edition Playstation 4 consoles in goud en zilver deze maand nog verkrijgbaar

Maarten van Steijn 06/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar begin dit jaar de Glacier White Playstation 4 op de markt werd gebracht, is Sony nu alweer druk in de weer met twee nieuwe Limited Edition Playstation 4 consoles. De Playstation 4 consoles zullen in twee verschillende kleuren beschikbaar zijn: goud en zilver.

Beide consoles zullen binnen Europa met 500 GB opslag verkocht worden. Uiteraard is niet alleen de console in nieuwe kleuren te bemachtigen, ook de controllers gaan geheel in de stijl van dit nieuwe tintje de toonbank over. Mocht je al een Playstation 4 hebben staan, maar wel hunkeren naar een goud- of zilverkleurige controller, dan is dat ook mogelijk. De controllers gaan namelijk ook als stand alone verkocht worden.

Check onderstaande foto’s en oordeel zelf of deze console bij jouw interieur zal gaan passen:

35094604546_52d6f3bbb3_z      35003343191_7c0dee9e03_z

Mocht je deze console in 1 TB versie willen in plaats van 500 GB, zal je het toch buiten Europa moeten zoeken. In Noord-Amerika zijn de nieuwe edities namelijk wel al in dit formaat te koop. Dit niet alleen, Canada en Noord-Amerika krijgen vanaf 9 juni verschillende soorten korting vanwege de Days of Play – een campagne tussen de grotere retailers daar.

Deze Limited Edition’s zijn vanaf 28 juni voor ons beschikbaar. Zie jij deze kleuren wel zitten? Of wacht je hier nog even mee totdat de consoles ook hier in 1 TB versie te koop zijn? Laat het achter in de comments!

Bron: eurogamer.net

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch