Menu Premium
Loading...

League of Legends’ nieuwe champ is klein maar fijn

Lisette Atsma 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

League of Legends krijgt een nieuwe champion. De reveal voor het nieuwste personage werd al een week gespoiled, maar de onthulling bleef achterwege. Tot vandaag dan. Na de Europese LoL-kampioenschapswedstrijd van Fnatic tegen Splyce heeft Riot de trailer van Kled gedropt. League of Legends’ nieuwe champ is klein maar fijn, want Kled hakt je wel keihard onderuit.

De trailer speelt voort op een aantal tweets waarin Kled op zoek was naar zijn mount Yok. Dit werd gedaan door wanted-posters op allerlei plekken waar League of Legends gespeeld werd. Internetcafés, de LCS Studio’s, et cetera. De toon van de berichten werd daarbij steeds zieliger.

De zoektocht is duidelijk succesvol geweest, want in de trailer kun je genieten van de reünie. Vol met moord en doodslag, zoals League of Legends betaamd. Tja, dan hadden ze maar niet op Kled’s grondgebied moeten komen.

De trailer zegt over het karakter zelf nog niet zoveel. Aan de beelden te zien is Kled nogal klein van stuk, maar daar wordt hij echt niet minder gevaarlijk van. Samen met zijn mount Yok patrouilleert hij de Northern Plains. Iedereen die er niet hoort te zijn, kan een hoekige bijl tegemoet zien. We verwachten daarom nog een grotere reveal later deze week, waarin we meer over het personage komen te weten. Niet lang daarna zal hij dan geïntroduceerd worden in de game.

Bron: Riftherald

League of Legends nieuwe champ is klein maar fijn

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch