Menu Premium
Loading...

Kick and Fennick Gamescom 2014 Trailer

Karen Koch 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kick & Fennick is geen nieuwe aankondiging, want het is al sinds vorig jaar bekend dat de game eraan staat te komen. Toch is de ontwikkelaar lange tijd stil geweest over het project, maar deze lange stilte wordt nu doorbroken en er is nu tenminste een bevestiging dat de game toch nog leeft. De Kick and Fennick Gamescom 2014 Trailer laat zien waar ontwikkelaar Jaywalkers Interactive het laatste jaar mee bezig is geweest.

Jaywalkers Interactive werkt voor hun Kick & Fennick-titel hecht samen met Abstraction Games. Deze laatstgenoemde geeft de kleine studio namelijk toegang tot modernere technologiën en technieken dan de Jaywalkers studio zelf had. Samen proberen ze Kick & Fennick tot een nieuwe hoogtepunt te tillen. Eén van de redenen waarom alles wat langer duurt dan verwacht, is dat de studio’s op maat gemaakte technieken hebben gebruikt. Dat kost tijd, maar komt de uiteindelijke game wel ten goede. Niet alleen de visuals hebben extra aandacht gekregen het afgelopen jaar, ook de muziek is aangepast en opgepoetst. Ook een aantal nieuwe soundeffects mogen hierbij niet ontbreken.

De vruchten van het harde werk van de ontwikkelaars zijn te zien in de Kick & Fennick Gamescom 2014 Trailer. Je ziet het kleine jongetje en zijn robot rennen, springen, teleporten en nog veel meer. Wanneer de game precies af zal zijn, durft Jaywalkers Interactive niet te zeggen. Wel zeggen ze toe dat ze nog steeds op het goede pad zitten om de game in 2014 nog te releasen. Kick & Fennick zal exclusief op de PS Vita uitkomen.
Kick and Fennick Gamescom 2014 Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch