Menu Premium

IO-Interactive wil Hitman geen early access game noemen

Franky Mangal 10/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar gaat de nieuwe Hitman verschijnen, maar niet alle content zal direct vanaf het begin beschikbaar zijn. Deze manier van releasen doet nogal wat wenkbrauwen fronsen en  lijkt op een early acces game, maar IO-Interactive wil Hitman geen early access game noemen.

Volgens studiobaas Hannes Seifert geeft de term early access een verkeerd beeld van de game, waarbij spelers wellicht de indruk zullen krijgen dat ze een buggy versie van Hitman voor hun kiezen krijgen. Er wordt echter op het hart gedrukt door Seifert dat dit niet het geval zal zijn: “Bij early access denkt men vaak aan titels die nog niet af zijn, of waaraan nog flink gepolijst moet worden, maar dat is het tegenovergestelde van wat wij doen. Alles wat wij uitbrengen zal af, gepolijst en compleet zijn”, aldus Seifert.

Hitman moet in december verschijnen en Seifert belooft dat alle content die na release beschikbaar wordt gesteld, kosteloos binnengehaald kan worden. Wat zijn jouw verwachtingen van de nieuwe Hitman? Deel het met ons in de comments!

Bron: VideoGamer

IO-Interactive wil Hitman geen early access game noemen

IO-Interactive wil Hitman geen early access game noemen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch