Menu Premium

Halo 5 verschijnt mogelijk later ook voor PC

Franky Mangal 23/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de Halo-franchise natuurlijk symbool staat voor de Xbox en Master Chief het meest iconische Xbox-personage ooit is, zijn Halo: Combat Evolved en Halo 2 ook nog op PC uitgekomen. De andere delen uit de serie bleven echter exclusief voor Xbox. Met Halo 5: Guardians zou hier weleens verandering in kunnen komen. Het is namelijk goed mogelijk dat Halo 5: Guardians ook op PC zal verschijnen.

Dit heeft regisseur Frank O’ Connor van 343 Industries in gesprek met GamesRadar laten weten. “Er is een goede kans dat Halo 5 ook naar de PC gaat komen. Hoewel we op dit moment niks in de planning hebben staan, behoort het zeker tot de mogelijkheden”, aldus O’ Connor.

Eerder dit jaar sprak ook Xbox-baas Phil Spencer al over een mogelijke terugkeer van Halo op de PC in een interview met PC Gamer. “Halo heeft al een geschiedenis op de PC, dus we sluiten niet uit dat er in de toekomst meer Halo naar PC komt.”

Halo 5: Guardians verschijnt op 27 oktober voor Xbox One, maar wellicht dat de Master Chief in de nabije toekomst op PC te bewonderen zal zijn. Wat vind jij van een mogelijke PC-versie van Halo 5: Guardians? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GamesRadar (Twitch)

Halo 5 verschijnt mogelijk later ook voor PC

Halo 5 verschijnt mogelijk later ook voor PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch