Menu Premium

Halo 5 Forge-modus later dit jaar naar Windows 10

Angelique Grift 19/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In december van 2015 werd op de Xbox One de Forge-modus van Halo 5: Guardians gereleased, waarmee eigen maps kunnen worden gebouwd. Krap een half jaar later is aangekondigd dat deze modus later dit jaar naar Windows 10 komt. Met de Forge-modus voor Windows 10 kunnen spelers hun eigen levels ontwerpen en spelen op de pc en zelfs delen naar de Xbox One.

Voor nu is Halo 5: Guardians enkel te spelen op de Xbox One. Met het beschikbaar stellen van deze ontwerpmodus is de shooter gedeeltelijk speelbaar voor pc-gamers, maar helaas laat de volledige game nog op zich wachten. Niet getreurd, want naast dat de Forge-modus volgens de ontwikkelaar 343 Industries de meest populaire modus is van de game, heeft het ook nog wat extraatjes in petto voor de PC-versie. Een aantal van deze extra’s zijn onder andere het gebruik van keyboard en muis voor volledige controle en een verbeterde resolutie met 4K-ondersteuning. Ook kun je vrienden uitnodigen om jouw nieuwe levels te helpen bouwen en testen en zoals eerder genoemd kun je de levels delen naar de Xbox One.

De ontwikkelaar geeft aan dat er in de komende maanden nog meer te wachten staat voor de Halo 5 Forge-modus op de pc. We kunnen onder andere extra kleuren verwachten, nieuwe omgevingen en nieuw materiaal om je ontwerpvaardigheden te testen. Later dit jaar kunnen PC-gamers met de content aan de slag, maar wat de exacte datum van verschijning is van deze ontwerpmodus, is nog niet bekend. Sta jij al te popelen om de Forge-modus voor PC te downloaden?

Bron: Polygon

 

Halo 5 Forge-modus later dit jaar naar Windows 10

Halo 5 Forge-modus later dit jaar naar Windows 10

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch