Menu Premium

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition verschijnt 2 juli

Karen Koch 19/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Guacamelee! verscheen vorig jaar april voor het eerst op de PlayStation 3 en de PS Vita. Deze indiegame werd met open armen ontvangen door het publiek en kreeg in augustus van hetzelfde jaar een PC release, onder de naam Guacamelee! Gold Edition. Deze Gold Edition voor de PC heeft zelfs in februari in een Humble Bundle gezeten. We zijn ondertussen meer dan een jaar verder sinds de originele releasedatum en Matthew Johns van DrinkBox Studios heeft bevestigd dat ook PlayStation 4 eigenaren kunnen gaan genieten van Guacamelee. De Guacamelee! Super Turbo Championship Edition verschijnt 2 juli voor de PlayStation 4.

De game is een actie-platformer waarin de gamer zich bevindt in een 2D-wereld die hij of zij vrijelijk kan ontdekken. In Guacamelee! en alle ports ervan speel je als luchadors Juan en Tostada, en probeer je de dochter van de president te redden van de “big baddie” Calaca en zijn onderdanen. De hele game is heftig geïnspireerd door Mexicaanse cultuur en Mexicaans worstelen, en dat is ook terug te zien in de levels en het character design. De nieuwe Guacamelee! Super Turbo Championship Edition bevat alle gameplay van de originele game, met natuurlijk wat leuke extra’s. Zo bevat deze ook de Infierno DLC en de kostuums die eerder ook op de andere platformen verkrijgbaar waren.

Ook krijgt de PlayStation 4 versie van Guacamelee! unieke content. Zo is het mogelijk om een extra save file op te slaan, zijn er meer kostuums, extra levels, een aantal nieuwe vaardigheden die vrij te spelen zijn en natuurlijk kippeneieren die je als bom kunt gebruiken. Daarnaast heeft DrinkBox Studios, ofwel de ontwikkelaar van de game, een nieuwe boss toegevoegd aan het spel, die meerdere keren tijdens de game zal opduiken om je met nieuwe vijanden te bekogelen.

Op 2 juli verschijnt Guacamelee! Super Turbo Championship Edition in de PlayStation Store voor de PlayStation 4, terwijl de reguliere versie natuurlijk al te spelen is op de PS Vita en PlayStation 3. De Super Turbo Championship Edition van de game verschijnt op die datum overigens ook op de Xbox 360, Xbox One en de Wii U.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition verschijnt 2 juli

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition verschijnt 2 juli

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch