Menu Premium
Loading...

Gravity Crash Ultra 9 Minutes of Gameplay Video

Karen Koch 31/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gravity Crash is al een tijdje te spelen op de PlayStation 3 en de PlayStation Portable, hiervoor kwam de game respectievelijk in 2009 en 2010 al uit. Toch lijkt ontwikkelaar Just Add Water nog niet klaar te zijn met deze multidirectional shooter. In juni dit jaar werd bekendgemaakt dat Gravity Crash werd opgepoetst en een mooie Ultra achter zijn naam zou krijgen, want deze game zou ook zijn opmars naar de PS Vita maken. De releasedatum van Gravity Crash Ultra kruipt steeds dichterbij en de ontwikkelaar biedt ons nu ook een kijkje binnen de gameplay van deze nieuwe versie van Gravity Crash. In de Gravity Crash Ultra 9 Minutes of Gameplay Video krijgen we een glimps van wat de game te bieden heeft en belangrijker: wat er allemaal is veranderd.

De originele Gravity Crash werd goed ontvangen door het publiek, op enkele klachten over het moeilijkheidsniveau na. Hier hebben ze bij Just Add Water ook naar geluisterd, want ze hebben een extra optie aan de game toegevoegd die het allemaal iets makkelijker zal maken voor beginners. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de graphics in de wax gezet, loopt de game nu op 60 fps, is er mooiere lighting te zien en is er een beter te navigeren menu geïmplementeerd. De soundtrack heeft ook een remix gekregen en de audiofielen kunnen nu genieten van muziek die als nieuw klinkt.

Natuurlijk brengt Just Add Water niet alleen een opgepoetste versie van dezelfde game uit. In Gravity Crash Ultra zullen er maar liefst 42 speelbare levels zijn, dit zijn er zeven meer dan in het origineel. De controls van de game zijn ook speciaal aangepast op de PS Vita en de mogelijkheden die de handheld biedt met de twin-sticks.

Gravity Crash Ultra zal vanaf 13 augustus te downloaden zijn in de PlayStation Store. Deze nieuwe versie van de game zal ook met de PlayStation 3-versie kunnen communiceren. De game biedt namelijk ook de mogelijkheid om zelf levels te maken en deze kan je nu ook makkelijk delen tussen de systemen.

Gravity Crash Ultra 9 Minutes of Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch