Menu Premium

Geniet van 18 t/m 31 december van de eindeloze eindejaarscontent

Lars Leeftink 18/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd. Tijd voor de eindeloze eindejaarscontent. Vanaf woensdag 18 december t/m dinsdag 31 december staat alles in het teken van de eindeloze eindejaarscontent. Eindeloos en compleet in het teken van het einde van het jaar. Sterker nog: het einde van een decennium. En dat kunnen we natuurlijk niet zo maar aan ons voorbij laten gaan. Wat kun je allemaal verwachten? Check het programma hieronder!

Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes

Heel veel lijstjes. Als dat je ding niet is: bereid je maar voor. Lijstjes over games, lijstjes over films, lijstjes over series en lijstjes over technologische ontwikkelingen als streaming. Verder krijg je ook een speciale editie van de peepshow, krijg je een top vijf van het decennium (want dat komt ten slotte ook ten einde) en nog veel meer. Waaronder de bekendmaking van de winnaars van de zeven Premium Awards 2019-categorieën. Content, content en nog eens content dus. En als klap op de vuurpijl (letterlijk) krijg je tijdens nieuwjaar het fitness-item van JJ. Om het jaar op een gezonde en tevens vermakelijk manier te openen.

Eindejaarsinterviews

Want die mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit keer zijn het er negen: Koos, Skate, JJ, Jelle, Daan, Kevin, Emiel, Steven en Boris mogen allemaal gaan vertellen hoe hun jaar was (zowel persoonlijk als qua werk) en waar ze afgelopen jaar het meest trots op zijn. En als afsluiting mogen ze natuurlijk gaan vertellen welke games er in hun top tien staan. Het was volgens velen een tussenjaar, maar er kan toch wel een aardige lijst aan games opgemaakt worden. Alvast een spoiler: niemand heeft dezelfde nummer een. Iedereen heeft een andere game op de eerste plek gezet. Verder gaan we natuurlijk niks verklappen. Maar Skate, JJ, Jelle, Koos, Daan, Steven, Emiel, Kevin en Boris hebben in ieder geval wel hun best gedaan om flink wat tijd te doden.

gamekings_eindejaars-content-2019_schema_v2

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch