Menu Premium

Gebruik je creatieve mind in Skylanders Imaginators

Samuel Boyd 01/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er een nieuwe Skylanders aan zat te komen is geen grote verassing, de game is immers immens populair,  voornamelijk bij kinderen. Aan de hand van een trailer wordt vandaag de nieuwste game in de serie aangekondigd, namelijk Skylanders Imaginators.

Op Skylanders Imaginators kan je jouw creativiteit compleet loslaten. Zo kun je het uiterlijk, de krachten, naam, muziek en nog vele andere aspecten van de Skylanders aanpassen. Hoeveel verschillende componenten aangepast kunnen worden is nog niet exact bekend, maar Activision belooft een oneindige hoeveelheid unieke Skylanders. Een aantal van deze zijn al te zien in de trailer.

Eric Hirschberg, CEO van Activision Publishing, laat meer weten over waarom deze richting precies is gekozen. “Sinds we de eerste Skylanders uitbrachten hebben wel eindeloos veel tekeningen ontvangen van fans met hun eigen Skylander, niets is zo inspirerend als de creativiteit van kinderen”, aldus Eric. De game moet dus het ultieme blanco canvas zijn om eigen karakters te creëren en tot leven te wekken.

Skylanders Imaginators komt in oktober uit op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 én de Wii U. Heb jij al zin om je eigen Skylanders te bouwen, of ben je het ontgroeid? Laat het ons weten in de comments!

Gebruik je creatieve mind in Skylanders Imaginators

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch